Miniszterelnök-jelölti vita

2010.04.13. 12:23

Mesterházy Attila amikor szembesült a választási eredményekkel, Don Quijote-i bölcsességgel vitára invitálta Orbán Viktort aki éppen Intergalaktikus Világköztársasági vízióját festette a Vörösmarty téri házak falára a győzelmet ünneplő tömegnek. De Mesterházy nem az a könnyen lerázható típus.

 

Tisztelt Orbán Viktor!
 
Ezúton szeretnék gratulálni a választások első fordulójában aratott részsikereikhez.
De egyúttal megragadnám az alkalmat és kihívnám a nyilvánosság elé egy miniszterelnök-jelölti vitára, bármelyik tv adó közvetítésével.
Úgy vélem a választópolgároknak meg kell adni az esélyt, hogy a második forduló előtt még egyszer megfontolhassák kire is óhajtanak szavazni.
 
Tisztelettel várom válaszát,
 
Mesterházy Attila
 
* * * * *
 
Kedves Barátom!
 
LOL
 
Nem tudom te ki a pöcs vagy és honnan szalasztott a komcsi brigád, de had éljek egy az inkáktól átvett Felcsút B-közép idézettel: „Nézzetek a táblára, menjetek a picsába”.
Miről beszélsz? Szerintem becsüld meg azt az ezüstérmet amit orrhosszal nyertél a nemzeti front előtt és tedd ki a vitrinedbe. Minek akarsz vitázni? Azért az egy mandátumért a XIII. kerületben?
Tudod mit? Nektek adom, visszalépünk a Szocik javára!:D
 
Üdvözlettel,
 
Viktor
 
* * * * *
 
Tisztelt Orbán úr!
 
Ezt a hangnemet minden jóérzésű állampolgár nevében kikérem magamnak!
Én kultúrált módon próbálok esélyt adni a választópolgároknak, hogy átgondolhassák szavazatuk helyességét, ahogy azt egy demokratikus országban és kétfordulós szavazásokon szokták.
 
De adok Önnek még egy esélyt, hogy ezt a becsületemen esett csorbát kijavítsa és még egyszer kihívom Önt a miniszterelnök-jelölti vitára.
 
Tisztelettel,
 
Mesterházy Attila
 
* * * * *
 
Attilám!
 
Önbizalmad az aztán van. Ilyen jellegű vitába velem maximum Schmitt Pál szállhatna, de akkor rövid úton távolítanám el még a NOB környékéről is.
Én nem érek rá ilyen hülyeségekre, azt sem tudom hol áll a fejem a hirtelen ránkszakadt győzelem közepette, már a gyermekeim számát is elfelejtettem, a feleségem pedig fogalmam sincs hogy áll az elnöki rezidenciába való beköltözéssel.
De már értem… Te kis újonc… Be szerettél volna kerülni abba a vitaműsorba, mi? Celeb-politikus akartál lenni… Átlátok én a szitán!
Legyél már reális Attila! Mi értelme lenne ennek? Mint erdőtűzhöz a vizipisztoly baszki.
 
Menjél és igyál valamit.
 
Viktor
 
* * * * *
 
Tisztelt Viktor!
 
Személyes hangvételű levele nem vall nagy kvalitású politikusra vagy olyasvalakire aki tiszteli politikai ellenfeleit.
Amennyiben így áll hozzá a dolgokhoz azt a gyávaság jeleként értékeli a Magyar Szocialista Párt és mindent megtesz azért, hogy a választópolgárok tudomására hozza ezt.
 
A vitát Ön nélkül is kezdeményezni fogom egy magas nézettségű tv csatornánál.
 
Tisztelettel,
 
Mesterházy Attila
 
* * * * *
 
Tisztelt TV2 Szerkesztőség!
 
Ezúton szeretném figyelmükbe ajánlani, hogy kihívtam Orbán Viktort egy miniszterelnök-jelölti vitára.
Amennyiben érdekli Önöket az exklúzív közvetítési jog, kérem lépjenek kapcsolatba a párt sajtóreferensével, vagy akár közvetlenül velem.
 
Tisztelettel:
 
Mesterházy Attila
 
* * * * *
 
Attis!
 
Álmodtál egy világot magadnak? LOL
A politikai ellenfeleimet igazán tisztelem, de hogy a vörös égbolt szakadjon rád, mutass egyet is a mai hazai politikai pályán!
A nagy politikusra vonatkozó megjegyzésedet, a jelenlegi helyzetedre való tekintettel tapintatosságból nem kommentálom.
Gyávaság? Komolyan mondom, neked nem politizálni kellene… Ha már kapcsolatba lépsz valamelyik tv-vel kérdezd meg nem alkalmaznának-e step down comedy-ben! ;)
 
Na mennem kell, a feleségem megpucolta a friss narancsot amit a gyerekekkel közösen megeszünk.
 
Viktor
 
* * * * *
 
Tisztelt Mesterházy úr!
 
Köszönjük, hogy felkeresett minket ajánlatával.
Sajnos a jelenlegi politikai helyzetben valamint az érdeklődés hiányában nem áll módunkban ilyesfajta műsorokat sugározni. A Joshi barát illetve a Vacsora csata pillanatnyilag kitűnő nézettséget produkál, továbbá előzetes felméréseink alapján az Ön által ajánlott program várható nézettségét még a monoszkóp is felülmúlná.
 
De e-mail címét rögzítettük hírlevelező rendszerünkben és amennyiben a szerkesztők érdeklődését felkelti a programjavaslat, feltétlenül kapcsolatba lépünk Önnel.
 
Tisztelettel,
Hajdú Péter TV2
 
* * * * *
 
Tisztelt Orbán úr!
 
Ragaszkodom a politikai etikettnek megfelelő hangnemhez!
Ez a stílus nem egy erkölcsös és felelősségtudatos emberre vall aki ráadásul – saját véleménye szerint – az ország irányítására készül.
Kérjen nyilvánosan bocsánatot a pártja nevében amit képvisel.
 
Tisztelettel:
 
Mesterházy Attila
 
* * * * *
 
Atikám Te aztán kitartó vagy!
Nyilvános bocsánatkérést akarsz? Ne szenvedjél már, kénytelen voltam be cc-zni a teljes Fideszt a levelezésbe, hogy emeljem a munkamorált egy kis vicc dózissal itt a pártszékházban ahol lázas munka folyik, hiszen mint az köztudott kormányzásra készülünk.
Mehettek vissza az ATV-re és ott vitatkozhatsz a Csurkával vagy a Torgyánnal, de akár a Kunczéval is ha ahhoz van kedved. Hogy miről? Hát például a bábolnai hibridtyúk tenyészetről. Vagy a földikutyák szexuális élete telihold idején témában.
 
A feleségem üzeni, hogy ugorj át valamelyik nap csinálunk egy kerti sütögetést, meg szeretne ismerni személyesen mert tetszik neki a humorod.
 
Viktor
 
* * * * *
 
Tisztelt Orbán úr!
 
Amint látja én még mindig betartom az etikettet és a protokollt, de kezdem elveszíteni a türelmemet.
Jogorvoslatért fogok fordulni amennyiben nem kér bocsánatot a hangnemért.
 
Mesterházy Attila
 
* * * * *
 
Atus!
 
Bocs baszki, nem tudtam, hogy ilyen kis galamblelkű vagy. Ha igen akkor semmi keresnivalód a politikai pályán. Tuti, hogy a Horn meg a hazudtunkéjjelnappal Gyurcsány tömi az okos buksidat a háttérből. Ne hagyd barátom! Légy önmagad és lásd be hogy ez a vonat elment és négy évig nem jön másik.
De eljöhetnétek valamelyik szombat délután egy focimeccsre ellenünk. Gondolom egy 5+1-et még ki tudtok állítani, nem?
 
Viktor
 
* * * * *
 
Tisztelt Orbán úr!
 
Panaszt fogok tenni a Köztársasági elnök úrnál! Kivizsgáljuk ezt a felháborító esetet.
Csatlakozott a petícióhoz Horn Gyula és Gyurcsány Ferenc is, és Bajnai úr is minden bizonnyal fog amint előkerül.
 
Mesterházy Attila
 
* * * * *
 
Szevasz Mester!
Na! Az már 2+1 veled együtt. Bajnaival 3+1, ha kell adunk két embert kölcsönbe a szezon végéig.
Mit szólnál a Spallerhoz a XIII-ból, úgyis ki lesz rúgva, az első fordulós vereség miatt és mondjuk a Fodor Gáborhoz aki mindig szabadon, liberálisan igazolható? Saját nevelés.
 
Viktor
 
* * * * *
 
Szervusz Viktor!
 
Ezt pillantsd meg mit kaptam a szociktól! Beszartam volna a röhögéstől, de tudod mindig komoly vagyok mint a prosztatarák.
 
Tisztelt TV2 Szerkesztőség!
 
Ezúton szeretném figyelmükbe ajánlani, hogy kihívtam Orbán Viktort egy miniszterelnök-jelölti vitára.
Amennyiben érdekli Önöket az exklúzív közvetítési jog, kérem lépjenek kapcsolatba a párt sajtóreferensével, vagy akár közvetlenül velem.
 
Tisztelettel:
 
Mesterházy Attila
 
UI: Szombaton foci?
 
Hajdú Petya
 
 
 
 
 
 

 

szerintünk: (4/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://thejatszoter.blog.hu/api/trackback/id/tr611917260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása