Webjóslás

2010.07.01. 09:06

 
Az okkult tudományok is haladnak a korral. A lakásomon-üveggömbből-megmondom-ki-vagy típusú jövendőmondók ideje lejárt kéremszépen. Manapság már az Msn, skype és online konzultáció a releváns módja annak, hogy megtudjuk megnyerjük-e a Kenót a jövő héten vagy, hogy milyen kötést játsszunk meg a tippmixen. Az új idők szavára hallgatva én úgy gondoltam ki szeretném próbálni ezt az immár 2000 éve a top 10-ben navigáló szolgáltatást. Azt nem láthattam előre, hogy naív érdeklődésem perrel történő fenyegetésbe fog torkollni, ezt maximum a szolgáltató tudhatta - már szakmai ismereteinek köszönhetően is - de így valószínűleg a per végkimenetelét is tudja előre. Ja, így könnyű...

 

 

 

 

 

 

 

Feladó: thejátszótér

Címzett: webjósda.hu

Dátum: Március 24. 18:31

Téma: Jövendölés

 

Jónapot kívánok,
Az interneten találtam meg Önöket.
Be szeretnék jelentkezni online jóslásra.
Tudnának küldeni egy árajánlatot?
Persze valami referenciára is szükségem lenne, ezért kérem mondják meg ki nyeri a 2010-es foci vb-t?


Köszönettel:

thejátszótér

 

Feladó: webjósda.hu

Címzett: thejátszótér

Dátum: Március 25. 14:18

Téma: Re: Jövendölés

 

Kedves Játszótér, 

Az online, tehát webcamera vagy mikrofon segítségével történő jóslás ára bruttó 10.000 Ft, amely egy maximum 2 órás konzultációt foglal magában. 

A referencia ügyében azt tudom mondani, hogy asztrológiai és divinációs tanulmányaimat 13 évvel ezelőtt kezdtem meg. A foci vb-s kérdésétől eltekintenék, amennyiben Önnek egy ilyen jellegű kérdés a referencia, úgy sajnos nem segíthetek :)(nem akarok:)

Köszönöm,

Webjósda.hu

 

Feladó: thejátszótér

Címzett: webjósda.hu

Dátum: Március 25. 14:43

Téma: Re: Re: Jövendölés

 

Kedves Webjósda!

Megértem, hogy ettől a kérdéstől eltekint. Botorság volt azt feltételeznem, hogy ez egy releváns kérdés a referenciát illetően.
Elnézését kérem, nem akartam degradálni a téma fontosságát, de mint nagy focirajongó rettenetesen izgat a dolog.

Asztrológiai és divinációs (ez fogalmam sincs, hogy mit jelent) tanulmányait látom igen régen megkezdte. Ez nagy tapasztalatot sugall, ami mindenképpen pozitívum. Ezen tanulmányok befejezése mikorra várható? Nem szeretnék egy gyakornokkal jövendöltetni, ugye megérti...
Arra is kiváncsi lennék, hogy ezen tanulmányokat hol végzi? Csak titkon remélem, hogy a patinás Roxfortban.
Persze ha idehaza folytatja őket az is bizton szolgáltat megfelelő alapot a kitűnő szakirányú képzésre.

Tudja fontosak nekem ezek az információk, mert ha egy megbízható asztrológust találok akkor az egész családdal (7 fő) nála szeretnénk jósoltatni mégpedig akár heti rendszerességgel. Amennyiben így lesz a 10.000.- ft után jár családi kedvezmény? 

Tisztelettel:
thejátszótér

 

Feladó: webjósda.hu

Címzett: thejátszótér

Dátum: Március 25. 15:14

Téma: Re: Re: RE: Jövendölés

 

Kedves Játszótér,

Tanulmányaim már továbbképzés jellegűek, vagyis nem kapcsolódnak szorosan az asztrológiához és jóslásokhoz, vaisnava teológia és környezetpedagógia :)

Ami a családi jóslást illeti, természetesen van rá mód, de kérem engedje meg, hogy megjegyezzem, hetente nincs szükség jóslásra. Egy előrejelzés fél évig érvényes és pontos kell legyen, ha megfelelően végzik azt. A heti szintű jósoltatás Önnek anyagi teher, a szakembernek hiteltelenség, érdemes lejegyzetelni a várható hatásokat, és a naptárban egy-egy hétre előre mindig meg tudja nézni. 

Április közepétől tudok horoszkópokkal és jóslással foglalkozni ismét. 

Köszönöm, webjósda.hu

 

Feladó: thejátszótér

Címzett: webjósda.hu

Dátum: Március 25. 16:33

Téma: Re: Re: Re: Re: Jövendölés

 

Kedves Webjósda!

Ez egyre biztatóbb így, hogy Ön már haladó (ún. advanced) asztrológus, hiszen a továbbképzési tanulmányok mindenképpen erre engednek következtetni valamint arra, hogy egy kiforrott Hermione Granger kaliberű szakemberrel van dolgom. Mert hát lássuk be Ő azért még nem tart a továbbképzési tanulmányainál.
Az anyagiakra ne legyen gondja, nekem sincsen. Pár hónappal ezelőtt vettem fel a kapcsolatot egy jótündérrel aki csekély anyagi ellenszolgáltatás fejében havonta teljesíti három kívánságomat. Az egyik mindig készpénz! Mivel az egyik legmegbízhatóbb és fizetőképesebb kliense vagyok ezért évente egyszer négyet kívánhatok.
Csak Április közepétől ér rá? Gondolom tanulmányai nem engedik, hogy korábban elkezdhessük a dolgot, igaz? Vagy ennyire elfoglalt? Az mondjuk jó jel, étteremből is az a jó amit sokan látogatnak. Addig mi lesz velünk? Hogyan fogom tudni, hogy mi vár rám az addig következő hetekben? Nagyon kétségbeesetten keresek valakit, mert már így is hat napja nem mertük elhagyni a házat. A munkahelyemről is többször kerestek, de mondtam, hogy nem akar múlni a pánikbetegségem, amint jobban leszek megyek.

Biztosan Áprilisig kell várnom? Nekem minél előbb van szükségem az Ön segítségére!


Tisztelettel:
thejátszótér

 

Feladó: webjósda.hu

Címzett: thejátszótér

Dátum: Március 26. 08:59

Téma: Re: Re: Re: Re: Re: Jövendölés

 

Kedves Játszótér, 

Teológiai tanulmányaimnak semmi köze korábbi ezoterikus képzésemhez. 

Örülök, hogy mágus vagy bankötvény megoldja ezeket a problémákat én helyzeteket feltárni tudok, nem foglalkozom mágikus manipulációval. 

Április közepe előtt semmiképp, ugyanakkor akár teljes egészében eltekintenék tőle. Amennyiben Harry Potter jósdára vágyik, kérem keresse Rowlingot. 

Köszönöm, Webjósda

 

Feladó: thejátszótér

Címzett: webjósda.hu

Dátum: Március 26. 16:19

Téma: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jövendölés 

 

Kedves Webjósda!

Semmi esetre sem vágyom arra kis szemüveges nyájas ábrázatú -
minden bizonnyal elkényeztetett és hetente kétszer lovaspólózó, civilben szülői nyomásra csellózó – brit tanoncra. Nekem profira van szükségem ezért kerestem meg Önt.
Helyzetfeltárás? Jöhet. Ez gondolom valami új tárgykör, mert még nem hallottam ilyesmit. Mi a menete? Elküldjem e-mailben a helyzetemet? Pdf. jpeg. word. xcel. melyik lene jobb? Vagy zippelve küldjem? Esetleg powerpoint preziben?

Teológiai tanulmányokat is folytat? Az Öcsémet szeretném hittanra járatni, de gyermekkorában a helyi pap molesztálta és azóta összekulcsolt kézzel mormol magában valamit. Erre is kérnék egy ajánlatot. A papot elástuk a kertben, nőtt a hantján egy cédrus (pedophilia cölibatus)
Helyettesítő asztronómus nincsen aki addig foglalkozna velünk amíg Ön elérhető lesz? Mindenképpen Önt választom, a család is megszavazta, a szavazás kedvéért még Öcsém is a kézfeltétel erejéig engedett az összekulcsolt pózból amire az ominózus eset óta nem volt példa. Látszik, hogy máris hatással van ránk és ez valódi reménykedésre ad okot.

A kedvezménnyel kapcsolatban még nem válaszolt.

Tisztelettel várom válaszát:
the játszótér

 

Feladó: webjósda.hu

Címzett: thejátszótér

Dátum: Március 26. 16:35

Téma: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jövendölés 

 

Nézze Játszótér, levele a személyességen túlmutat. A családi tragédiát is számításba véve én egy pszichológust tudok javasolni, melyhez kérem használja a telefonkönyvet. 

Köszönöm, Webjósda

Feladó: thejátszótér

Címzett: dr. Varga Gábor

Dátum: Március 26. 16:45

Téma: Pszichológus kellene

 

Szevasz Gabi,

Orákulumi javaslatra pszichológust kell találnom. Neked hogy van időd? Tudnál fogadni valamikor? Szét vagyok esve, mint a túlsütött bejgli.

Üdv, thejátszótér

 

Feladó: dr. Varga Gábor

Címzett: thejátszótér

Dátum: Március 26. 17:11

Téma: Re: Pszichológus kellene

 

Ivan Ivanovics a szovjet filozófus magányában hangosan gondolkodik azon, hogy Nietzsche ugyan fantasztikus elme volt, de a férfiakat szerette, a szintén briliáns Kant pedig impotens volt. A filozófus a gondolatmenet végén elkiáltja magát: "És itt vagyok én, hatalmas faszom van, de nem jut eszembe semmi!"

 

Inkább igyunk egy sört valamikor.

Feladó: thejátszótér

Címzett: webjósda.hu

Dátum: Március 26. 17:44

Téma: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jövendölés  

Kedves Webjósda!

Egy pszichológust? Az csak a - amúgy pikáns - magánéletemben turkálna meg megpróbálna meggyőzni, hogy spiritisztákhoz ne forduljak segítségért. Csupa magukat doktornak képzelő bukott bölcsész akiket bírósági végzés tiltott el a tanítástól így lettek autodidakta lélekturkászok. Fölényesek és azt képzelik, hogy mivel elolvastak többezer könyvet életükben már ismerik a másik ember személyiségét. Nem beszélve arról, hogy halvány lila segédfogalmuk sincsen a jóslást és a jövőt illetően. Ezek csak a jelenét fikázzák az embernek amit amúgy is tudok. Majd kikötök egy Csernus féle karakternél aki egy lsd látomás flashbackjére alapozott diagnózis keretén belül majd azt javasolja, hogy lőjem magam tarkón egy mákdarálóval.
Ezt nem kívánhatja nekem.
Megnéztem a telefonkönyvet a P betűnél de egy Pszichológust sem találtam.

Az öcsém az elutasító levelének híre hallatán spontán öngyulladást produkált. Itt vannak a tűzoltók és kérdezik, hogy hol lesz a következő tűzeset? Ezt a jóslatot írja a számlámhoz, legyen kedves.

Tisztelettel,
thejátszótér

 

 

 

 

 

Feladó: webjósda.hu

Címzett: thejátszótér

Dátum: Március 27. 21:56

Téma: Felszólítás

 

Kedves Játszótér, 

Blogján (http://thejatszoter.blog.hu) volt alkalmam olvasni rendkívül kedves bejegyzését, amelyben az Önnek írt válaszleveleimet az én megkérdezésem nélkül, nevemmel együtt publikálta. 

A levelek kihelyezése ilyen formán azt a téves benyomást keltheti blogja olvasójában, hogy én egy hiteltelen személy vagyok. A magánlevelek közzététele ilyen formán személyes és szerzői jogaimat sérti, mivel Ön nem kérte erre vonatkozóan írásos engedélyemet. A közzététel pedig ebben a formában nevem és az általam végzett szolgáltatások hitelrontásának minősül. 

Ennek folyományaként felszólítom, hogy engedélyem hiányában blogoldaláról az engem sérelmező, negatívan bemutató sorokat, és Önnek személyesen szánt magánlevelemet eltávolítani szíveskedjen 24 órán belül, különben szükség esetén a hitelrontási problemámat jogi útra terelem.

Felhívom a figyelmét, hogy bizonyíték képpen az ön blogjának főoldalát dátummal elmentettük. Szükség esetén bizonyítékként alkalmazzuk. 

Köszönettel,

Webjósda.hu

 

Feladó: thejátszótér

Címzett: webjósda.hu

Dátum: Március 28. 12:43

Téma: Re: Felszólítás

 

Kedves Webjósda!

Felszólítását tudomásul vettem de tájékoztatom, hogy az időkorlát amit adott meglehetősen feszes.
A 24 órás intervallum az onnan számít, hogy Ön megírta vagy én elolvastam a levelet?

Ui: az öcsémet eloltottuk, jelenleg az Esztergomi bazilikában van kiállítva.

Üdvözlettel:
thejátszótér

 

Feladó: webjósda.hu

Címzett: thejátszótér

Dátum: Március 28. 14:03

Téma: Re: Re: Felszólítás

 

Számítsuk válaszlevelének kiküldésétől, 12:44, köszönöm

 

Feladó: thejátszótér

Címzett: webjósda.hu

Dátum: Március 28. 14:40

Téma: Re: Re: Re: Felszólítás

 

Kedves Webjósda!

A messzemenőkig megértem az anonimitásra vonatkozó aggályait, mióta - családi jós hiányában - nem tudom mi fog történni velem az elkövetkezendő napokban, jómagam is anonimitásban megyek ki az utcára, a rám sorsszerűen kirótt balszerencsét és egy valószínűsíthető bolygóbecsapódást elkerülendő.

Amennyiben a nevet megváltoztatom, az elfogadható az Ön számára?

Üdvözlettel:
thejátszótér

 

Feladó: webjósda.hu

Címzett: thejátszótér

Dátum: Március 28. 14:58

Téma: Re: Re: Re: Re: Felszólítás

 

Nézze ez egy magánlevél az én általam megfogalmazottakkal.

Kérem, ne húzza tovább a dolgot. 

Azt még megértem, hogy egyéb elfoglaltságai miatt vagy képességeit számításba véve, melyeknek csak Ön lehet tudatában, az Ön számára a levelemtől számított 24 órás módosítás, vagyis egy delete gomb megnyomása nagyon szűk intervallum, ezért ezt az Ön válaszadásától számítjuk, azt azonban nem, hogy továbbra is feszegeti magánlevelem fennhagyását. Arról ne is beszéljünk, hogy az Ön által legkésőbb holnap törölt anyag még további 2 napig elérhető – legalább – a google kereséseknél. Ha valaki így pl. a web jóslás kifejezésre keres könnyedén olvashatja ezt a hitelrontó bejegyzést. 

Ezért kérem bárminemű kapcsolható vagy tényleges információ MIELŐBBI megszüntetését weboldalán. 

Ide értve az iwiwen klubjában való negatív reklámozást is, megszüntetni szíveskedjen. 

Továbbá felhívom a figyelmét, hogy a törvény által az Ön válaszlevelétől számítva azonnali eltávolítás lenne mérvadó, pusztán próbálok türelmes lenni Önnel. Az által, hogy Ön az internet közelében jár – mivel internetes leveleimre választ ad – de azonnal nem szünteti meg a kint található bejegyzést, Ön a széndékos, tudatos károkozás kategóriájába eső vétséget követi el. 

Ezért, bárminemű korábbi bejegyzésére utaló levélmaradvány fennhagyása esetén jogi segítséggel Önt szándékos károkozásért fogom perelni a határidő lejárta után. A jogi felszólítást egyúttal a tárhely szolgáltatójának is megküldöm, amennyiben Ön további alkudozás tárgyává teszi nevem hitelrontását, mivel a szolgáltató közvetlenül nem felel az Ön által publikáltakért, de jogsértés esetén bogjának megszüntetéséhez folyamodhat. Ezért ezt bizonyítva weboldalának megszüntetését és az Ön részéről kártérítést fogok kérni. 

Engedje meg továbbá, hogy megjegyezzem, hogy amennyiben máskor jóshoz fordul és kétségei vannak a szakma hitelességét illetőleg, úgy javaslatom, hogy az alábbi sorokkal tudakozódjon, mint az általános illemtannak megfelelő kommunikációs móddal:

Tisztelt Hölgyem/Uram, 

Érdekelne a jóslási lehetőség, azonban szkeptikus vagyok. Hogyan tudnék meggyőződni a módszer hitelességéről? 

A levél fogadója minden bizonnyal készségesen áll majd rendelkezésére ebben a hangnemben. 

Köszönettel, webjósda.hu

 

Feladó: thejátszótér

Címzett: webjósda.hu

Dátum: Március 28. 22:53

Téma: Re: Re: Re: Re: Re: Felszólítás 

 

Tisztelt Hölgyem/Uram,

Érdekelne a jóslási lehetőség, azonban szkeptikus vagyok. Hogyan tudnék meggyőződni a módszer hitelességéről?

Üdvözlettel:

thejátszótér

RSS feed: the játszótér új posztot helyezett el a blogjában Webjóslás címmel Március 29.-én 12:44-kor

 

 

Share

 

 

szerintünk: (4/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://thejatszoter.blog.hu/api/trackback/id/tr681920242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Endrea 2010.07.08. 14:47:03

Ez annyira de annyira jó, ha nem a legjobb az összes eddigi közül. /Ezzel viszont mára befejeztem a lelkendezést, ami egyébként meglepően jó érzéssel töltött el..egy ilyen pozitív nap..ma sok embert megdicsérni, elismerni...egot növelni...feltöltődtem...most azonnal felveszem a virágmintás trapézgatyám, és kimegyek az utcára mindenkit megölelni. Hoppá, ez nem az én oldalam! még egy "bocsikát" beszúrok. Elragadtattam magam, de ez az iromány tényleg qrva jó!!!
süti beállítások módosítása