SMS

2010.07.05. 19:07

Modern lányok SMS váltása

 

 Mindig rejtély volt számomra, hogy amikor valamelyik plazában besétálok egy ürességtől kongó cipőboltba, természetesen cipővásárlás szándékával, tojást majd az alagsorban, akkor, a pult mögött egy bárszéken varjúként gubbasztó, agyonszoláriumozott cicamica kivel és mit SMS-ezik? Mert tíz boltból kilencben általában ez a kép fogad: vevő senki, csak egy unott arcú varjú nyomkodja műkörmeivel telefonjának gombjait. Aztán felnéz, látszik, megzavartam, lekászálódik a bárszékről, magasított talpán/sarkán elindul felém, közben már monoton hangon darálja is: „Miben segííííítheteeek?” (Miben baszkács, szerinted??? Be kéne tolni az autót, ruccanjunk le a mélygarázsba! Gumi van nálam, öt is, csak le kell kapni a felnikről. Hozz pár téglát addig is az autó alá.)

 

 Most megoldódott a rejtély! Kémeink a legmodernebb finn műszerek segítségével elcsíptek egy SMS váltást!

 

 Akkor tehát jöjjenek a dekódolt SMS-ek:

 

Első SMS, 2009. 09. 13. 14:06:02

 

Szióka, pusszancs, Viki vok.Tegnap jó volt dizsiben. Ittam kólát meg viskit. Ja, meg szoptam is, ezért nem kellett fizizni a büfcsiben. Tánciztunk, Krisztián hozott haza... illetve az úly bMv-je egy kanyarban elszált egy fának, ez a krisztián meg egy fasz mer meghalt, meg az orsika is aki mellette ült, de nem baj mer Orsikát úúúúútálom. De én túléltem! Holnap megyek szoliba! Csácsumicsá puszi

 

Válasz, szintén SMS-ben, 2009. 09. 13. 15:00:12

 

No szióka, pusz, tom hogy Vik vagy mer kiirta a telefonom hogy az es ms feladója Tóth Viki.

Móni vok. (Hátha neked nem irja ki. Jé én is Tóth. Csak most látom.) Ez a Krisztián köcsög. Úgy volt hogy elvisz autózni a HUNGARO ringre most hétvégén, hétfőn. Erre meg meghal. Bosszubol el se megyek a temcsijére. Ne menj el tese. Inkább lefekszem a Norbival. Feküdj le te is Vele. Ja ne, mer a tesód. Orsi meg fuuuuuuj. Mindig ojjan jól megfogta a szoli.

Na most pusszancs mert vevő jött, bizti ez a köcsög is valami cipőt akar Még arra sincs időm hogy dobjak egy sárgát.

 

Válasz, SMS-ben, 2009. 09. 13. 19:45:22

 

Bocsika! Bocsi ezerkszer. Jujujuj, huh, te a Móni vagy. Téged is utállak. Mer te a Norbi huga vagy. (Jó én meg a nővére vok.) Tévcsiből ment el ez az üzcsi. Biztos mer merül le a telefoncsim. Pedig drága vólt, aztmondták ez ritkán merül le. De ha ez az agumlátor lemerül akkor csak te tudsz hívni. Vagy fel is jöhetsz, hallom nézed lenn a nappaliban a jóban Rosszt.

 

szerintünk: (4/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://thejatszoter.blog.hu/api/trackback/id/tr942131565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása