Betiltották az Anti-Hungary oldalt a Facebook-on egy nagy Magyar online összefogás és protestáció valamint össznépi klikkelés hatására. Soha ennyi magyar nem klikkelt egy közös érdek szerint és formált azonos véleményt valamiről a 2010-es parlamenti választások óta. Nyugi. Mindenki ráklikkelt csak még nem tudja. Azt azonban ki tudja, hogy ez egy sima mezei bal klikk volt? Tuti most majd jön a "Az Anti-Hungary oldalt jelentemre jobbal klikkelők" csoport. Nem akarom az értékét degradálni ennek a megmozdulásnak, igenis az ilyen jellegű oldalaknak semmi keresnivalójuk semmilyen internetes oldalon - az elv létjogosultságának a helyzetéről a világban már nem is beszélve. Az oldalon olvasgatva a különböző kommenteket látható volt, hogy bizonyos emberek az Anti-Szlovákia oldalt is kérték jelenteni. Jogos! Noha én hiába kerestem, nem találtam ilyen jellegű oldalt de azon nyomban jelentettem volna azt is, mint ahogy az Anti-Hungary-t is jelentettem, nem mondom el hogy bal vagy jobb klikkel.

Persze az oldal újra megalakult csak most rafináltan nem tették nyilvánossá a tartalmat és igényelni kell a tagságot, amit ők aztán elbírálnak. Vajon hogyan? Mennyire gyűlölöd a magyarokat 1-10-es skálán? Az oldal leírását így lehet lefordítani:

Csak jelenségeket említ kvázi. Lehet, hogy csak a paraszt módjára viselkedő magyarokat töri online kerékbe? Meg a szélsőségesek Nagy-Magyarországi törekvéseit? Természetesen általánosítania nem szabadna, de erre mind hajlamosak vagyunk. A Briteknél is agyon fikázzák a koronát. Sőt még autóbombát is neveztek el a mozgalom tiszteletére. Ahhoz képest a Facebook utálkozás olyan, mint a homokozóban a vita a dömper slusszkulcsáért. Természetesen addig jó amíg így van. Jó volt látni, hogy alakulnak ilyen békés anti-protestáns oldalak is, mint az I Love Slovakia és hasonlók. Noha lehet, hogy így kapnak ezek vérszemet, mert rájönnek, hogy mennyi figyelem összpontosult rájuk...

Online lázadást és azon levezethető nemzeti ellentéteket szült nekünk a XXI. század. Lehet, hogy hamarosan a weben lehet majd forradalmat csinálni. Amelyik nemzet többet klikkel azé az Excalibur. Playstationre is ki lehetne adni, Hungary-Slovakia / The battle. 3rd person shooterben és stratégiaiban is. Autentikus helyszínekkel, mint Besztercebánya vagy Ózd. Választható karakterek Vona és Slota. Hogy örültek volna a népek ha lett volna internet mindig. Minden konfliktust levezethettek volna online. A Marathonba sem kellett volna belehalnia annak a szerencsétlennek, hanem a győzelem hírét elküldhette volna e-mailben zippelt fájlban. Nagyobb testamentumok vagy enciklopédiák esetén pedig: toldacuccot.hu! Hitler is lejátszhatta volna a maga idióta háborúját a Kongregate-n. Sztálinnak pedig valami Farmville jellegűt javasolnék. Kolombusz csak megjelölte volna az indiánokat ismerősnek, ha visszaigazolnak nem kell áthajózni a fél világot és meghalnia egy tömkeleg matróznak csak hogy felfedezzék a kókuszdiót. Omaha beachnél is jobban jöhettek volna ki a szövetségesek, ha van olyan opció, hogy "loading from last checkpoint". Szegény Kossuth is küldhetett volna egy köre-mailt (másolatot kap: mindenki) hogy azt mondja: "Tisztelt emberek! Elfogyott a regimentem, jelentkezzetek! Válasz e-mailben küldök jelentkezési lapot vagy letölthető a marciusiforradalom.hu-at. oldalról. Üdvözlettel, Lajos bácsi". És ugyanígy csoportot alapíthatnánk azzal a névvel, hogy "Tiltsák be a korrupciót Magyarországon" például. Hátha a Facebook betiltja...

 

szerintünk: (3/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://thejatszoter.blog.hu/api/trackback/id/tr292029518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása