Shannon színkódolt kávéscsésze-mosogató táblázata:

 

 

 

 

 

 

Miután eleddig példa nélkül 12 mosatlan kávéscsészét talált a mosogatóban, Shannon jogosan háborodott fel ezen, mivel a mosogatás az Ő Facebook és ablakonkinézés idejéből megy el.
Noha az ilyennemű konyhai tevékenységek Shannon munkakörébe tartoznak, attól még nekünk is át lehetne alakítani saját munkaköri kötelezettségeinket és ügyfélfogadási óráinkat, hogy kisegítsük Shannont és így ne veszítsen a társasági portálokon és az ablakonkinézéssel töltött idejéből.
Shannon időbeosztása:
09.30: Ablakon kinézés
10.00: 12 kávéscsésze elmosogatása
10.15: Ablakon kinézés
10.55: Színkódolt kávéscsésze mosogatási besztás készítése
13.30: Színkódolt kávéscsésze mosogatási beosztás javítása
14.20: Ablakon kinézés
15.30: Színkódolt kávéscsésze mosogatási beosztás eltávolítása
15.35: Ablakon kinézés

Feladó: Shannon
Dátum: 2009 Augusztus 17. Hétfő 10.12
címzett: dolgozók
Téma: Kávéscsészék

Hello Mindenki!
Ma reggel tizenkét mosatlan kávéscsésze volt a mosogatóban.
Megkérhetnék mindenkit, hogy mossa el maga után a csészéit?

Köszi, Shan

Feladó: David
Dátum: 2009 Augusztus 17. Hétfő 10.19
címzett: Shannon
Téma: Re: Kávéscsészék

Jó reggelt Shannon!
Elnézésedet kérem a csészék az enyémek voltak. Iszonyatosan elfoglalt vagyok tehát úgy döntöttem reggel, hogy egyszerre veszem ki a kávészüneteimet mintsemhogy külön-külön menjek el tizenkét szünetre napközben. Jelenleg is heves szívdobogást tapasztalok, igaz ugyan, hogy négyszázhetven szó per perccel gépelek így talán korábban le tudok lépni.

Üdv, David

Feladó: Shannon
Dátum: 2009 Augusztus 17. Hétfő 10.31
címzett: David
Téma: Re: Re: Kávéscsészék

Nem azt mondtam, hogy mind a tiéd volt, csak azt hogy nem nekem kellene elmosni a csészéket mikor én nem is iszok kávét. Mindenkinek saját maga után kellene elmosnia vagy legalább váltásban elmosogatni.

Shan

Feladó: David
Dátum: 2009 Augusztus 17. Hétfő 10.42
címzett: Shannon
Téma: Re: Re: Re: Kávéscsészék

Shannon,
Egy fontos és egyáltalán nem érdektelen pontra tapintottál most rá! Talán készíthetnél valamiféle beosztást ezügyben. Egy rotációs rendszerű mosogatási beosztás biztosítaná számunkra, hogy egy mosatlankávéscsésze-mentes környezetben dolgozhassunk és végre pontot tenne a vita végére, hogy kinek is a felelőssége a kávéscsészék elmosogatása.

David

Feladó: Shannon
Dátum: 2009 Augusztus 17. Hétfő 13.08
címzett: dolgozók
Téma: Konyhai beosztás


Hello Mindenki! Kitaláltunk egy konyhai beosztást Daviddel és úgy vélem igazságos lenne, ha rotációs rendszerben mosogatnánk. A beosztást kitettem a konyhában így mindenki tudni fogja mikor van soron. Én vagyok Hétfő délelőtt aztán Szerda és Péntek délután. David Hétfő délután és Szerda délelőtt. Lillian Kedd délelőtt és Csütörtök délután, míg Thomas Kedd délután és Péntek délelőtt.
Köszi, Shannon

Feladó: David
Dátum: 2009 Augusztus 17. Hétfő 13.22
címzett: Shannon
Téma: Színkódolt kávéscsésze mosogató beosztás

Shannon!
Észrevettem, hogy színkódokkal láttad el a kávéscsésze-mosogatási beosztást. Noha méltányolom a kreatív erőfeszítést amit a beosztás elkészítésébe öltél, a lazúr barackvirág szín amit az én nevemhez választottál kicsit puhány és nőies. Biztos vagyok benne, hogy ezt nem szándékosan tetted és nem is akartál utalni bármire vele, de nagyon örülnék ha ezt azonnali hatállyal kijavítanád. Mi lenne ha színt cserélhetnék Thomassal akinek az a vagány sötétkék jutott?
Köszönettel, David

Feladó: Shannon
Dátum: 2009 Augusztus 17. Hétfő 14.17
címzett: dolgozók
Téma: Javított konyhai beosztás

Hello! Javítottam David színét kékre. Thomasé lett így a zöld.
Shan

Feladó: Thomas
Dátum: 2009 Augusztus 17. Hétfő 14.24
címzett: David
Téma: Mi a szar?

Mi a szar ez az e-mail Shannontól? Kurvára nem fogok részt venni ebben a beosztásban. A te ötleted volt?

Feladó: David
Dátum: 2009 Augusztus 17. Hétfő 14.38
címzett: Thomas
másolatot kap: Shannon
Téma: Re: Mi a szar?

Thomas, úgy véled hogy ez igazságos, hogy Shannonnak kell elmosogatnia mindenki kávéscsészéjét? Úgy tűnik ma reggel tizenkét mostalan kávéscsésze volt a mosogatóban! Akartam is azonnal összehívni egy teljes céges megbeszélést ma délutánra, hogy megoldjuk a problémát, de szerencsére Shannon készített egy színkódolt kávéscsésze-mosogatási beosztást fölöslegessé téve ezzel a meetinget. Mindannyian hálával tartozunk Shannon kezdeményezőkészségéért, hogy felállított egy rendszert amely nagyban hozzájárul ahhoz, hogy végre hozzá tudjuk ütemezni a kliensekkel való tárgyalásokat és egyéb munkaköri teendőinket a kijelölt kávéscsésze-mosogatási kötelezettségeinkhez. Ha véletlenül úgy adódik, hogy a munkaköri teendő vagy egy klienssel való üzleti megbeszélés egybeesik a kávéscsésze-mosogatási kötelezettségeinkkel, a megbeszélést egyszerűen tarthatjuk a konyhában. Mi mosogathatunk míg az ügyfél mondjuk törölget. Ma még talán csupán tizenkét kávéscsésze volt, de holnapra ez már lehet több tányér és kanál, és akkor mi lesz velünk?

David

Feladó: Thomas
Dátum: 2009 Augusztus 17. Hétfő 14.56
címzett: Shannon
Téma: A konyhás dolog


Shannon, Nekem nincs szükségem ilyen beosztásra amelyik megmondja mikor mosogassak kávéscsészét. Nem fogok egy üzleti terv írásának kellős közepén felállni és kávéscsészét mosogatni. David csak megint szórakozik. Én mindössze egy kávéscsészét használok és azt is mindig kiöblítem miután használtam. Ha ügyfelek vannak itt és ők isznak kávét akkor az a Te feladatod elmosogatni, mint a munkaköröd része.

Feladó: Lillian
Dátum:
2009 Augusztus 17. Hétfő 15.06
címzett:
Thomas
Téma: Re:
A konyhás dolog

Mi ez a konyhai beosztás téma? Te beleegyeztél ebbe?

Feladó:
David
Dátum:
2009 Augusztus 17. Hétfő 15.09
címzett:
Shannon
Téma:
Kávéscsésze kötelezettségeim átütemezése

Shannon, átcserélhetném a ma délutáni kávéscsésze mosogatási kötelezettségemet csütörtökre? Egész nap nagyon elfoglalt voltam, mivel nem Johnny Depp fotóit néztem az interneten így nem jutott időm arra, hogy elsajátítsam a pontos kávéscsésze mosogatási eljárásokat. Szívesen elhalasztom a holnapi üzleti tárgyalásaimat, hogy részt tudjak venni egy mosogatási tréningen ahol mosogatószer helymeghatározást és megfelelő mosogatószivacs kezelési technikát tanulhatnék meg veled, ha van rá időd. Úgy gondolom az roppant nagy segítség lenne ha a tréning előtt készítenél egy Powerpoint prezentációt, lehetőleg grafikonokkal. Hozzak saját gumikesztyűt vagy azt biztosítja a cég?
David

Feladó: Shannon
Dátum:
2009 Augusztus 17. Hétfő 15.20
címzett:
David
Téma: Re:
Kávéscsésze kötelezettségeim átütemezése

Nem érdekel.

 

(fordítás: the játszótér)

 

szerintünk: (4/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://thejatszoter.blog.hu/api/trackback/id/tr151884428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása