Híradó

2010.04.08. 15:39

Felrobbant egy szeretetreaktor Taiwanon, a detonáció következtében legalább 67,000 ember szerelmes lett és további 23,000 összebarátkozott. Anyagi kár nem történt.

Egy férfi a Hajdúnánási OTP fiókban a déli órákban egy szív alakú lufinak látszó tárggyal szerelmet vallott a pénztárosnőnek és a szíve átadására kötelezte őt. A nő mindent odaadott neki, így a kivonuló rendőrök megtapsolták az ifjú párt.

Heves szívdobogások rázták meg a közép amerikai térségben Nicaragua északi részét. Az emberek túláradó szeretete okozta földmozgásokban senki nem halt meg, úgyhogy még mindenki életben van és boldog.

A svájci alpokban szeretetlavina zúdult az ott síelő túristák tömkelegére. Az összetartás és szeretet amit a szerencsétlenül járt emberek tanusítottak felolvasztotta az őket 11m mélyen betemető zuhatagot, így mindenki megmenekült és szeretik egymást hóban-fagyban.

Elhalasztották a Tyson-Lennox Lewis évszázad meccse néven beharangozott ökölvívó mérkőzést, mert a kezdő gongszó elhangzása után a két sportoló ledobta a törölközőt és leült a ringben, kinyitottak egy-egy sört és kedélyesen elbeszélgettek.

A pest megyei Monoron egy a szomszédai és ismerősei szerint kedves és jól szituált, rendezett körülmények között élő család az apa 3 gyermekével és feleségével együtt elmentek a közeli erdőbe kirándulni, majd békésen hazamentek, otthon társasjátékoztak és egy jót vacsoráztak. Személyi sérülés nem történt.

Budapest X.kerületében lakástűz ütött ki amikor egy fiatal pár szerelemre lobbant egymás iránt. A szomszédok próbáltak segíteni a tüzet megfékezni, de még a kiérkező tűzoltók sem tudták megakadályozni a lángok továbbterjedését így az egész háztömb szerelemben égett. Személyi sérülés nem történt az anyagi kár senkit nem érdekel.

Szeretet-kór ütötte fel a fejét közép-Afrikában. A fertőzöttek száma jelentős, tünetei: vidám kedélyállapot és pirospozsgás arc. A fertőzés súlyossága miatt a kormányellenes gerilla csapatok felfüggesztették a harcokat Ugandától Sierra Leonéig és fegyvereiket a kórtól megrészegülten beszolgáltatták az ENSZ csapatoknak.

A tavaszi olvadások következtében újra kilépett medréből és elárasztott legalább 174 települést a Béke-folyó. Minden lakóházat elöntött a Béke, a károsultak nem kérnek semmilyen segítséget, békében tűrik sorsukat és minden településen kirakódóvásárt rendeznek hajóhintával, és együtt úsznak a boldogságban.

R.G. 24 éves roma származású fiatalember a ma kora reggeli órákban csókot lopott kedvesétől a munkahelyükön ahol együtt dolgoznak. Az ipari kamera rögzítette az eseményt így azok alapján a szülők kezdeményezik az esküvő mielőbbi megtartását. A cég határozatban tette közzé, hogy nem határolódik el az esettől és a párt saját szerelmesüknek tekintik.

BREAKING NEWS:

Ma reggelre lakásukból eltűntek és jelenleg is ismertelen helyen tartózkodnak a politikusok. A rendőrség bejelentés hiányában nem indít sem eljárást sem keresést.

Az év hátralévő részében kellemes napos idő várható a hőmérséklet 26 fok körül alakul.

 

szerintünk: (4/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://thejatszoter.blog.hu/api/trackback/id/tr651903593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása